lördag 31 augusti 2013

Kattas BF: T-minus 2 dagar


Två dagar kvar till BF och jag försöker hålla tillbaka tårarna över att jag inte fått tag på några blåmusslor. Det som var det enda jag var lite pepp på idag - DET ENDA! På Ica Maxi var de slut, på Coop forum var de slut pga någon fakking fiskauktion de hade haft dagen innan, fiskhandlaren som de hade lockat med i reklambladet för Port 73 hade inte alls öppnat än (tror jag, orkade inte kolla så noga just då), fiskhandlaren i Skogås hade stängt pga flytt och Ica Skogås säljer tydligen inte sånt längre.
Och jag som verkligen var så vanvettigt sugen och hade köpt alla andra ingredienser för att laga moules marineres. Men näe, tydligen inte min lott i livet att klämma ett nät musslor på egen hand idag. Så jag tänker att jag tar och bölar lite över det istället. 

Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. Du kan även följa mig på instagram: @kattakvack samt på min andra blogg: kattakvack.se

1 kommentar:

  1. Åh! Som när jag fyllde år i våras. Affären hade slut på färska musslor, så vi köpte vacuumförpackade. Släppte av sambon hemma och åkte till blomsteraffären. När jag kom hem trodde jag typ... att sambon hade skitit ner sig i svalen. Det stank i hela trappen. Musslorna luktade så illa att vi fick vira in dem i sju lager plast och omedelbart gå ut med soporna med klädnypa på näsan. Sedan fick det bli kinamat.

    Efteråt har jag tänkt, att ska inte musslor leva när man köper dem? Hur kan man de då säljas vaccumförpackade? Men det tänkte jag inte på då...

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.