Om Mirijam & Katta (och bloggen)

Nyfikna på vilka vi är?

(post)PreggoPreggo är inte som alla andra preggobloggar - här bjuds det inte på några rosenskimrande gravidberättelser eller några vackra magbilder i motljus, istället får ni läsa om hur vi, Katta och Mirijam, har upplevt det (o)välsignade tillståndet. Allt från morgonillamående (eller bristen där av) till bebisar som försöker rymma för tidigt, lägger sig på tvären och ligger kvar i magen JÄTTEMÅNGA dagar efter beräknad ankomst. Från hemlisar till hemmisar, helt enkelt.

Och nu, när 50% av oss redan har kläckt, så kommer vi så klart att fortsätta i samma anda, fast med barnen på magen istället för i dem. För visste ni det, nyfödingar är himla klängiga faktiskt.

Välkommen till (post)PreggoPreggo.

Det här är Mirijam

Jag heter Mirijam och bor i Kristianstad med min sambo och en halv kamphund. Och i augusti blev vi en till i familjen när ongen som heter Sigge – men gick under arbetsnamnet Kenneth – äntligen kom, två veckor efter utsatt datum. Jag är journalist, jobbar med radio och gillar adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl.

Mirijam på instagram: @mirijam_geyerhofer ❤  Mirijams andra blogg: KLICK!

Det här är Katta

Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. 

Katta på instagram: @kattakvack ❤  Kattas andra blogg: KLICK!


Kontakta oss: preggopreggobloggen@gmail.com ✉

Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. Du kan även följa mig på instagram: @kattakvack samt på min andra blogg: kattakvack.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.