onsdag 9 oktober 2013

Preggo Preggo goes Pauso Pauso

Hej alla fina PP-läsare!

Ni märker det och vi märker det. Vi är i bubblan. Vissa av oss mer (Katta) och vissa av oss mindre (jag, eftersom jag ligger tre veckor före och har två barn mindre) men ändock, det är väldigt mycket annat just nu och PreggoPreggo blir lite lidande. Vi har en del lösa planer och idéer om framtiden, men just nu hittar ni oss på våra egna bloggar (KattaKvack / Mirijam) där det så klart också handlar väldigt mycket om bäbisar.

Medan vi pausar kan ni ju komma med förslag på hur ni hade önskat att PP-bloggen såg ut framöver. Behövs den ens eller ska den kanske få vara kvar som en renodlad preggoblogg för alla som känner att en graviditet inte bara består av underbara magbilder i softat motljus? Vad tycker ni?

Ps: Har ni Instagram? Under taggen #soffhörnsmaffian hittar ni massa nyblivna morsor!

Jag heter Mirijam och bor i Kristianstad med min sambo och en halv kamphund. Och i augusti blev vi en till i familjen när ongen som heter Sigge – men gick under arbetsnamnet Kenneth – äntligen kom, två veckor efter utsatt datum. Jag är journalist, jobbar med radio och gillar adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Du kan även följa mig på instagram: @mirijam_geyerhofer samt på min andra blogg: mirijam.blogspot.com

3 kommentarer:

  1. Jag förordar postgraviditetsträningsblogg igen, med tips på appar, andra bloggar, pepp och hela millevitten! Sedan om ni gör det här eller i era egna bloggar, det spelar ingen roll. Med Bf i mitten på november kommer jag behöva all inspiration jag kan få för att kanske komma igång efter nyår iaf.

    SvaraRadera
  2. Gör reklam för andra gravidbloggar/instagram så vi kan följas åt.

    SvaraRadera
  3. Kankse ni kan bjuda in någon gäst-preggo? Så att de skulle kunna skriva om sin graviditet, antingen en som skulle skriva under hela sin graviditet, eller sen bara fler som skulle skriva typ ett inlägg om sin graviditet. Det var bara en idé! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.