tisdag 8 oktober 2013

Vinnaren utsedd!

När jag var höggravid frågade AMO-Alexandra mig om jag ville ha lästips, och skickade boken Föda utan rädsla av Susanna Heli till mig. Hon hade bara några veckor tidigare fött sitt tredje barn och gillade verkligen sin förlossning, delvis tack vare tipsen hon fått i den här boken. Och den är verkligen helt fantastisk och har hjälpt många kvinnor (och män) att bli redo inför den stora dagen. Så här såg det ut på min Insta när jag lade upp en bild från mitt balkonghäng några veckor före förlossningen:Jag fick alltså Alexandras exemplar, men med tanken att den ska skickas vidare och göra nytta för fler, och att de som har läst den ska dela med sig av vad de tyckte var bäst med boken. Du får alltså inte behålla den för alltid, den ska skickas vidare till någon annan när din bäbis är på utsidan.

Så – om du (eller någon du känner) snart ska föda, lämna en kommentar innan veckans slut så slumpar vi någon som får den hemskickad med Alexandras och mina "det här hjälpte oss mest"-tips vid sidan av! På måndag får du veta om du är den lyckliga.

Edit: Wooohoohooo, det tog fem dagar mer än utlovat, men – WE HAVE A WINNER! Slumpgeneratorn valde kommentar nummer sju, och vinnaren blev LINDA! Grattis! Maila mig din adress på mirijam.geyerhofer@gmail.com så skickar jag boken så du har den nästa vecka!


Jag heter Mirijam och bor i Kristianstad med min sambo och en halv kamphund. Och i augusti blev vi en till i familjen när ongen som heter Sigge – men gick under arbetsnamnet Kenneth – äntligen kom, två veckor efter utsatt datum. Jag är journalist, jobbar med radio och gillar adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Du kan även följa mig på instagram: @mirijam_geyerhofer samt på min andra blogg: mirijam.blogspot.com

18 kommentarer:

 1. Vilken bra idé! Jag är en aspirant i och med min förra förlossning är jag livrädd, drygt 40 h + att den slutade med två veckors sjukhusvistelse för mig. Tänkte först strunta i allt och kräva kejsarsnitt men nu har jag bestämt mig för att övervinna detta.

  SvaraRadera
 2. Åh, jag är aspirant på både bok och tips! Är beräknad till slutet av november, så det börjar bli dags att förbereda sig..

  SvaraRadera
 3. Åh den skulle jag gärna vilja kom till min syster!

  SvaraRadera
 4. Jag skulle behöva tips!

  SvaraRadera
 5. Ja, den vill jag gärna läsa! Är beräknad till slutet av november och har känt mig ganska lugn tills jag var hos barnmorskan igår och mätte magen. Plötsligt har han, eller magen bara, vuxit jättemycket och nu har jag fått för mig att jag ska föda en sjukilosbäbis. Känns lite jobbigt.

  SvaraRadera
 6. Föder om fem veckor och börjar blir lite nervös för att jag inte ska hinna med smärtlindring den här gången heller. Lite tips och knep hade ju inte suttit fel. :)

  SvaraRadera
 7. Åh vad smart! Jag vill gärna ha boken. Har fött två barn tidigare, varav den första förlossningen var bra, men den andra var dålig. Så jag (som ska ha barn i början av december) skulle verkligen behöva lite hjälp med min förlossningsrädsla.

  SvaraRadera
 8. Åhh lillasyster ska föda tvillingar, (första barnen) den skulle passa perfekt för henne.

  SvaraRadera
 9. Vilken smart idé! Jag ska ha mitt 5:e barn i dec men har ett 9 års uppehåll sen sista. Jag är så nojjig den här gången så det är inte klokt, tror det är för att det är mitt absolut sista (pga åldern), inget får gå fel..

  SvaraRadera
 10. Åh, den där boken skulle jag verkligen behöva läsa. Första barnet kring nyår och jag känner att förlossningen än så länge är sjukt okonkret. En av mina största rädslor är dessutom att inte (hinna) få smärtlindring.

  SvaraRadera
 11. Ah, är preggers med första barnet, skulle passa perfa!

  SvaraRadera
 12. Vilken jättefin idé! Det vill jag vara med i, preggo för första gången.

  SvaraRadera
 13. Jaa jag behöver den boken! Bor i Norge då, så frakten blir lite dyrare, men om inte det är ett hinder är jag väldigt gärna med i utlottningen! H en förstföderska som bor på en liten skitplats utan någotsomhelst erbjudande på födoförberedelser.

  SvaraRadera
 14. Gravid med första barnet, beräknat i januari. Vore underbart att få andras värdefulla tips!

  SvaraRadera
 15. Jag skulle gärna ta emot boken! Gravid med första barnet som beräknas komma i slutet av november. En av mina närmaste vänner blev precis gravid också så jag har redan nästa bok-kandidat på tur :)

  SvaraRadera
 16. Vet väl inte om det räknas som snart, då jag plussade för bara en vecka sedan! Men skulle oberoende bli väldigt tacksam för dylik bok då tanken på att föda barn skrämmer skiten ur mig! Hoppas att det ska lätta när man fått lite mer tid på sig och det hunnit sjunka in ordentligt, men faktum kvarstår.. Första barnet, väldigt oplanerat men hen kommer bli så älskad ändå! :-)

  SvaraRadera
 17. Åh vilken toppenide! Vet inte om denna kommentar räknas som "innan" veckans slut.. Men här har ni en höggravid preggo (som är uppe för 3:e gången denna natt och kissar) - såklart! Bf i slutet av november och känner mig läskigt oförberedd på just förlossningen, men antar att man får ta den som den kommer men lite tips skulle sitta väldigt fint :)

  SvaraRadera
 18. Vem får egentligen boken? Väntar med spänning och hoppas. Jag skickar gärna vidare den sedan till någon av de andra som föder efter mig (i mars) om ni hittar nån sådan bra kedje-lösning.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.