onsdag 14 augusti 2013

I'd like to stay and taste my first champagne


Alltså, det här med att jag kommer vara trebarnsmorsa om 1-5 veckor.

PREGNANT PAUSE (he he)

Det är ju helt jävla sinnessjukt. Tre barn. Vi kommer ju snart vara som freakin' von Trapps. Lite mindre skönsjungande, lite mer skräniga, tatuerade och oborstade. Men annars - von Trapps!

And up in the nursery an absurd little bird
Is popping out to say "cuckoo"


Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. Du kan även följa mig på instagram: @kattakvack samt på min andra blogg: kattakvack.se

4 kommentarer:

 1. Haha! Jag har FYRA och är 32 år vilket är lika med äkta white trash.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, en stor fröjdefull familj är inte WT!

   Radera
 2. Vi har varit fem i familjen i 2 månader nu. Vi blir fortfarande förvånade när vi inte kan ta med någon annan i bilen, att varenda säte är fullt. Och i framtiden kommer vi inte få plats på en rad när vi flyger plus att någon kommer behöva sitta på kortsidan när vi käkar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja bara sådana praktiska saker, som bilen. Och att sova över om man åker bort till någon. Och så är det det där med kortsidan på bordet också. Dags att köpa ett stort runt bord, känner jag.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.