onsdag 22 maj 2013

Vecka 7, vecka 15, vecka 29

Alltså, hallå, SKILLNADEN!?!
Roligast av alla appar är ju Pampers Hello Baby. Storleksanpassad till iPad = bilder med VERKLIG storlek. Att sitta och scrolla från vecka noll till födseln ger en svindel! Fatta vad han växter alltså, bra jobbat Baby Kenneth!

Vi har förresten bokat tid för sånt där tillväxtultraljud i 3D, och är det ens hälften så ballt som jag tror så blir jag nöjd! Har någon av er varit på det och vad tyckte ni i så fall?

Jag heter Mirijam och bor i Kristianstad med min sambo och en halv kamphund. Och i augusti blev vi en till i familjen när ongen som heter Sigge – men gick under arbetsnamnet Kenneth – äntligen kom, två veckor efter utsatt datum. Jag är journalist, jobbar med radio och gillar adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Du kan även följa mig på instagram: @mirijam_geyerhofer samt på min andra blogg: mirijam.blogspot.com

4 kommentarer:

 1. Jag har inte gjort ett helt 3D-ultraljud men fick en 3D-bild när jag gjorde ett tillväxtultraljud.

  Det var helt fantastisk! Bilden var en närbild på hennes ansikte och vi såg att hon var en kopia av mig. Den betydde mycket för mig och när jag i slutet av graviditeten hade totalt ledsnat på helga grejen tittade jag på den flera gånger per dag, för att få en pepp. Det funkade verkligen :)

  SvaraRadera
 2. Samma som Mee. Det funkade dock inte så bra för oss att ta 3D bild eftersom vår lilla envisades med att ha först handen och sen foten (!) framför ansiktet och det störde tydligen möjligheten att ta 3D bilder.

  SvaraRadera
 3. Jag fick jättemycket 3D till vår könsscanning i v. 14. Det var sjukt häftigt att se även om det var så tidigt. Man såg handen, alla små fingrar, ansiktet på ett helt annat sätt.

  SvaraRadera
 4. I v typ 32 eller 33 eller så så gjorde jag ett tillväxtultraljud där vi kunde se bebisen i 3D. Och det var kul o så fast blev lite beklämd när bebisen typ såg ut som min pappa! Tydligen går det inte alltid att få 3D-bilder dock. Tror det beror på hur bebisen ligger.

  Jag ville för övrigt skriva kommentar till ett annat inlägg jag såg i min reader som nu va borta. Hoppas verkligen inte det blev hets som gjorde att du tog bort det. Blir så less på sånt. Men kort o gott. Heja dig, du kommer välja det som är bäst för dig o ditt barn. Hoppas verkligen inte sjukvården kommer hetsa dig. Hoppas ingen hetsar dig. Kram!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.