fredag 10 maj 2013

Glammig, classy och allmänt superfresh

Man vet att man är ett sådant där classy preggo, glammig liksom, när en vid läggdags och avklädnad upptäcker att en har en ketchupfläck på sin mage efter att vid lunchtid ha ätit korv med bröd i bara BH och kjol.

Classy indeed

Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. Du kan även följa mig på instagram: @kattakvack samt på min andra blogg: kattakvack.se

2 kommentarer:

 1. Äsch det är ju bara en uppvärmning inför vad som ska komma. Bebisstadiet med upp till veckogamla spyfläckar från axeln ner mot svanken, följt av de obegripliga knävecksfläckarna som kollegorna upptäcker på jobbet efter tvååringen.

  Ketchup känns rent, den hade antagligen inte ens passerat munnen innan den landade på magen = inte kroppsvätskeblandad...

  /Cissi
  http://sjmanshustrun.blogg.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Problemet är ju att jag redan har alla de där märkliga fläckarna som min 17 månaders lämnar på mig (gröt, banan, välling, mat... märkliga saker som inte går att härleda till ngt speciellt alls), så kombinationen av dessa fläckar med preggosölet gör mig till en vandrande hälsofara snart, har jag en känsla av.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.