fredag 3 maj 2013

En garde - Jag duellerar

I kommande numret av Vi Föräldrar Gravid duellerar jag mot storstorstorsuperdupermegabloggaren Paula Uribe i den ständigt (för gravida) heta frågan: klappa preggon på magen - ja eller nej? Gissa vilken sida jag står på. Tja, om ni är blinda och inte kan se bilden här bredvid alltså, DÅ kan ni gissa vilken sida jag står på.

Tidningen finns i butik från och med den 8 maj, vilket är på onsdag nästa vecka. Köp den då, för jag är mycket lol-ig som jämför mig själv med... ja, med vad jämför jag mig med? Köp tidningen och få reda på just det.

Ack, spänningen ni känner just nu - naturligtvis nästan inte hanterbar, am I right?

Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. Du kan även följa mig på instagram: @kattakvack samt på min andra blogg: kattakvack.se

5 kommentarer:

 1. Linda-Marie3 maj 2013 14:13

  Nä fy för magklappare! Om det blir en till bebis i framtiden så ska jag börja nita de som tar på magen utan tillåtelse!

  Kom ihåg när jag står i apotekskön och väntar på min tur att få betala. Helt plötsligt känner jag hur någon smeker min gravidmage. Då står människan bakom mig och tar sig friheten. Hade varit mer naturligt att smeka min röv i detta läge. Var så ställd med kassörskan vart jävligt arg och skällde ut karljäveln.

  SvaraRadera
  Svar
  1. NEJ MEN FY FAN! Alltså, äckelnivån på den gubben. En smäll skulle han ha fått. USCH!

   Radera
  2. AAAAAAHHHH VAD ÄCKLIGT!!! Jag hade dött av skam å hans vägnar, samt ställt till med en scen. Uuuuhh, ryser nu bara jag tänker på det!

   Radera
 2. Samt: JAG VILL FAN OCKSÅ DUELLERA!

  SvaraRadera
 3. Håller helt med! Har ännu inte hänt mig men känner personer som varit med om det. Om det händer kanske man borde fråga om dom också vill bli klappade? :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.