fredag 10 maj 2013

Just nu: cirka en nolla på mysskalan

 
Ni ska ju inte tro att alla preggon på denna blogg ligger och lyrrar sig på en veranda med en kopp finkaffe och en tigerkorv bredvid sig. Men en gör ju sitt bästa för att återskapa feelingen. Lyckas bara sådär, kan jag tycka.
 
Mvh, enda personen i elstocolmo som tycks jobba idag.
  

Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. Du kan även följa mig på instagram: @kattakvack samt på min andra blogg: kattakvack.se

4 kommentarer:

 1. Jag jubbar GIVETVIS! Fan, vi borde synkat och ätit JÄTTEMÅNGA dumplings till lurre, då jävlar hade mysskalan åkt upp i topp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi två är nog de flitigaste personer jag känner. Ställer upp, lojala mot arbetsgivarna, flexibla - och JÄVLIGT bra på att äta dumplings eller för all del vårrullar!

   Radera
  2. Exakt! Arbetsmässigt kan jag tycka att det område jag främst känner att jag bör utvecklas inom är det sista. Ja, jag kan äta jävligt många dumplings och vårrullar i dagsläget men jag tror ändå inte att jag nått min fulla kapacitet! Och kan jag äta ännu mer dumplings kan jag vara en ännu större RESURS. Kanske ska be om nån slags bidrag från arbetsgivaren.

   Radera
 2. MÄH! Ni har ju i alla fall varandra! PLUS DUMPLINGS! Plus att jag kliver ju för fasen upp halv fucking fem varje morgon = får med gott samvete sluta lite tidigare än gemene kontorsmänniska.

  mvh /är SÅ värd finkaffet

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.