lördag 25 maj 2013

Dagens tips: 3D-ultraljud!

Alltså, hallå ja - har ni någonsin skådat ett vackrare barn än den här lilla svartvita pågen? Och Baby Kenneth är inte bara söt, han är en på alla sätt perfekt unge på ståtliga 1500 gram. Ultraljudskvinnan ba: Åh vilken tur ni har som fick så här bra bilder, det är det minsann inte alla som får!

Dagens teknik alltså, så himla sjukt att man kan få se sitt ofödda barn bara sådär! Sjukt - och helt jävla underbart. Det är liksom han! Det är Kenta!

Jag heter Mirijam och bor i Kristianstad med min sambo och en halv kamphund. Och i augusti blev vi en till i familjen när ongen som heter Sigge – men gick under arbetsnamnet Kenneth – äntligen kom, två veckor efter utsatt datum. Jag är journalist, jobbar med radio och gillar adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Du kan även följa mig på instagram: @mirijam_geyerhofer samt på min andra blogg: mirijam.blogspot.com

2 kommentarer:

  1. fyfan vad häftigt. vilken vecka tog du i? och vad kostar det? har själv funderat på att göra, men har hört att det är förjäkla dyrt plus att det är dags för mig om fyra veckor ändå (åh herregud, fyra veckor??? vart har graviditeten tagit vägen??) så jag får ju se bebis snart ändå. men en är ju så himla nyfiken på grodan i magen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, sjukt häftigt! Förstår att du är nyfiken, men då är det nog bättre att du väntar, tror att de rekommenderar 3D mellan vecka 26 och 32, sen är bäbisen så stor att den ligger mer ihop ihopknölad och då kan det vara svårt att få bra bilder. Det kostar ju ändå 1200 spänn, så det vore ju synd om det inte blev bra? Lycka till med dina resterande fyra (!) veckor! Tekniskt sett är väl bäbisen dessutom färdigbakad i vecka 36, så du kanske inte behöver vänta jättelänge... :)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.