måndag 2 september 2013

Vinnare i GlamMom.se-tävlingen


Nu har vi låtit er tugga ned naglarna ända ned till nagelbanden i väntan på att en vinnare ska utses i vår alldeles fenomenala tävling i samarbete med GlamMom.se där ett presentkort på fantastiska 1000 kronor har stått på spel.

Med hjälp av random.org har vi dragit en vinnare, för det var alldeles för många med superfina motiveringar för att vi själva skulle kunna välja ut en av er. Och vinnaren är....

Lilla H / Hulda

Grattis! Vi har skickat dina uppgifter till GlamMom.se som kommer kontakta dig för din vinst. Berätta gärna för oss vad du valde att klicka hem till slut.

Stort tack till alla er som har varit med och tävlat, och stort tack till GlamMom.se som gjort tävlingen möjlig. Ni andra som har varit med och tävlat men inte vunnit, kommer få en rabattkod i mailen så snart som det bara är möjligt!

Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. Du kan även följa mig på instagram: @kattakvack samt på min andra blogg: kattakvack.se

2 kommentarer:

  1. Den glada vinnaren bugar och bockar, och ser fram emot härlig shopping på glammom.se! :) :) :)

    SvaraRadera
  2. När är det möjligt att få rabattkoden? Inga kläder passar längre!!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.