onsdag 11 september 2013

!!!!!!!!

Alltså. På instagram berättade precis två personer för mig att de gått över 17 respektive 19 dagar som preggon! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Är det ens lagligt? Om jag är gravid +14 och de inte sätter igång mig, då kommer jag stämma någon. Vet inte vem, men det spelar väl mindre roll. NÅGON kommer vara tvungen att ta ansvar för varenda sekund över 14 dagar plus - and it ain't gonna be me!

Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. Du kan även följa mig på instagram: @kattakvack samt på min andra blogg: kattakvack.se

12 kommentarer:

 1. 17 dagar med tredje ungen här!

  SvaraRadera
 2. Har gått över 10 och 14 dagar med mina - och varit supperstressad över detta. Blir det en tredje tänker jag räkna med minst fjorton dagars övergång och ta det lugnt. Ut kommer hen ju, förr eller senare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är klart de kommer ut. Men sista veckorna är himla tradiga.

   Radera
 3. Jag är född 18 dagar senare än planerat. Men det var ju ett tag sen nu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja, de verkar ha slimmat ned vänttiden liiite i alla fall!

   Radera
 4. 19 dagar vare här ja! Gick hur bra som helst, han vägde prick 3500 så det var inte ens nån fetknopp därinne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 19 dagar. NITTON DAGAR. HELT GALET!!!

   Radera
 5. Fram till förra sommaren så satte man inte igång någon (utan anledning) förens man gått över 3 (TRE!!!) veckor här i Göteborg. Dom har äntligen, och tack och lov, ändrat detta nu till 2 veckor... Gick över 11 dagar med min sista, och hon var en riktig bamsing! MEN det brukar inte höra till vanligheterna. 5315 gram! Och trots det så är det bästa förlossningen, lätt (av tre, vartav en var tvillingar).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, tre veckor är ju människoplågeri att låta en höggravid kvinna vänta.

   Radera
 6. Är jäkligt glad att de sätter igång det efter 14 dagar nu för tiden. Är man skapt som en elefant får man elefantbarn. Aj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men VERKLIGEN (alltså, inte det om elefanter, utan om tidigare igångsättning)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.