fredag 6 september 2013

Saker man kan göra som övertidspreggo

❤ Färga om topparna i rosa. Egentligen ville jag har lila den här gången, men eftersom jag fortfarande hade en halvflaska kvar efter jag färgade det inför bröllopet för tre månader sedan så körde jag på det. För vem pallar att åka in till någon av rockaffärerna i stan som övermoget preggo?

❤ Ge sig fan på att hitta blåmusslor, och faktiskt göra det (det BORDE ju inte vara så svårt, men det var det verkligen den här gången. Tydligen ville alla i hela Stockholm äta blåmusslor förra helgen). För att sedan nöjt konstatera att det var jättefå som var döda vid skrubbningen, självgott koka dem, och sedan upptäcka att typ 2/3 inte öppnade sig. Jävla musslor. Men fine, jag är ju inte lika sugen längre.

❤ Baka blåbärspaj och hälla på mer vaniljsås på tallriken än vad där finns paj.

❤ Beställa hem en klänning som verkligen INTE passar nu, och som verkligen INTE kommer passa om några veckor heller. Men kanske kommer jag i den till jul? Vem vet. Living on the edge, liksom.

❤ Åka till Elgiganten och ba: hej, vi vill ha en diskmaskin OCH en torktumlare. Och vi vill ha hemleverans och installation av dem också (tack trygg-hansa för snabb hantering av vårt diskmaskinsärende).

❤ Titta på Teletubbies cirka hur många gånger som helst tillsammans med mycket närhetstörstande 21-månaders som knappt släppt min arm/hand idag. 

 
Allt detta på en och samma dag. Så jag lovar Mirijam, du behöver inte ha en sekund av dåligt samvete för att du bebisbubblar med Sigge i stället för att hitta på uppdrag åt mig. På riktigt.

Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. Du kan även följa mig på instagram: @kattakvack samt på min andra blogg: kattakvack.se

4 kommentarer:

  1. Du kan få ett uppdrag av mej. Jag är mormor till Sigge och kan vara lite "stand in" för Mimmi i bubblan. Du får ett uppdrag av mej imorgon när du går ut så samlar du under din promenad eller vart nu kosan styr. Så plockar du ihop lite vacker höst. Du vet vackra blad någon kvist något som blivit lysande denna vackra sensommar och sätter i en vas när du kommer hem. Kram och lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh! Redovisning coming right up! <3

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.