fredag 13 september 2013

Nej, nu tänker jag inte röra en fena


Hej precis gått till och från centrum. Sitter nu på hallgolvet och tänker eventuellt sitta här tills Bebishen behagar komma ut. Eller tills någon när mig upp för trapporna. Problemet är bara att slaktarn är lika trött som jag efter att ha burit hem argsint Edster ända från centrum, och sitter och leker med börnet inne på storebrors rum som också ligger längst ned i huset. Just nu svär jag långa ramsor inombords över att vi har tre våningar. TRE våningar. Detta hus äro icke byggt för övermogna preggon.

Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. Du kan även följa mig på instagram: @kattakvack samt på min andra blogg: kattakvack.se

1 kommentar:

  1. Asså åååhhhh hoppas något händer. Följer som en tok och hejar! Gick "bara" över 9 dagar, men det var de värsta dagarna i mitt liv. Vi hade karneval i stan och jag gick varje dag för att få något att hända. Näst sista dagen hände något (vet inte vad) och det trycktes neråt 2,5 dagar innan slemproppen gick. Dagen efter övergick förvärkar till riktiga värkar (tack vare att jag var ute och gick igen, antar jag?) och sedan kvällen efter ploppade helvetet ut.
    Tänker på dig!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.