fredag 13 september 2013

Men sooooov då, unge!

Fredag den 13:e, en sån där dag när man märker att ungen ärvt pappas powernap-skills, för det sovs i tjugominutersintervaller, eller som längst i en timme - och endast i min eller Tobbes famn. Visst, det är mysigt OCKSÅ, men helvete vad stressad jag blir av det. Nu ska vi se om han kan sova bredvid mig i sängen så jag får igen lite förlorad sömn från i natt. Håll tummarna.

Jag heter Mirijam och bor i Kristianstad med min sambo och en halv kamphund. Och i augusti blev vi en till i familjen när ongen som heter Sigge – men gick under arbetsnamnet Kenneth – äntligen kom, två veckor efter utsatt datum. Jag är journalist, jobbar med radio och gillar adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Du kan även följa mig på instagram: @mirijam_geyerhofer samt på min andra blogg: mirijam.blogspot.com

3 kommentarer:

 1. Sjukt stressande! Åh vad jag får flashbacks. Men det går över det oxå även om det inte känns så. :)

  SvaraRadera
 2. Om du vill få sova när han sover på dig (om du MÅSTE få sova). lägg dig ner i sängen (en bit från kanten) på rygg med kuddar på ett skönt sätt. Vik en kudde på längden och lägg under ryggen på ena sidan motsatt den sidan bebisen ska ligga på så att du liksom ligger på rygg och lite åt sidan. Lägg en fast och ganska platt kudde precis intill kroppen längst med magen och upp under armen på andra sidan. Bebis ligger på din arm i pattehöjd på den fasta kudden. Du kan ej vända dig eftersom du är fastkilad av kuddar och bebisen ligger vid bröstet och sover/pattar. Funkar bra i alla fall 2-3 timmar i stöten. Dock jobbigt att ändra ställning.

  SvaraRadera
 3. Ahh, de ljuvliga 20-minuters intervallerna. Man ba: men HUR kan du klara dig på detta? HUR???

  Jag tror jag tillbringande de första två månaderna med Eddie sovandes sittandes i soffan med honom sovandes på mig. Och såg fragment ur diverse saker på TVn som Oscarsgalan och Junior-VM i hockey. Jorå såatte.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.