måndag 18 mars 2013

Vad vill DU att vi bloggar om?

Jenny undrade i en kommentar hur vi löser problemet med att garderoben blir mindre och mindre i takt med att magarna växer. Mycket bra fråga som jag tänkte skriva ett inlägg om imorgon! Tips redan nu dock: trikå trikå trikå.

Något annat som ni tycker att vi ska ta upp? Det kan vara allt från kläder och yta till tankar om föräldraskap - eller har du kanske en fråga som du tycker att vi ska ställa för att du vill veta hur våra läsare tänker kring den saken? Kom med förslag!

Jag heter Mirijam och bor i Kristianstad med min sambo och en halv kamphund. Och i augusti blev vi en till i familjen när ongen som heter Sigge – men gick under arbetsnamnet Kenneth – äntligen kom, två veckor efter utsatt datum. Jag är journalist, jobbar med radio och gillar adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Du kan även följa mig på instagram: @mirijam_geyerhofer samt på min andra blogg: mirijam.blogspot.com

3 kommentarer:

  1. Är själv i vecka 28, första ungen, och på jobbet känns det ibland som om jag ätit upp mitt eget huvud (inkl. intellekt). Alltså det känns som andra ser det så. Plötsligt är jag så mycket kropp och förväntas vara privat. Alla vill prata om magen och allt som kretsar runt den. Och till skillnad från förut - innan magen ploppade ut ordentligt - jag kan inte välja själv utan att framstå som sur och tvär. Typ. Hur ser ni på det här? Egna erfarenheter och tankar kring att vara preggo på jobbet?

    SvaraRadera
  2. Sålänge ni inte klipper o klistrar ihop inlägg om bebishenarnas (haha vilket ord! <3) utveckling och hur högt över naveln livmodern går osv osv blablabla är jag asnöjd med allt! Personliga reflektioner, tankar o känslor är alltid fint att läsa :)

    SvaraRadera
  3. hej. jag väntar mitt första och undrar - hur förbereder en sig bäst? vad behöver införskaffas och vad är helt onödigt? vad behöver en tänka igenom? hur mycket preppar ni med kurser, läsning och övningar inför själva förlossningen? alla tips, högt och lågt, tas tacksamt emot.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.