söndag 17 mars 2013

Grattis Baby Kenneth!Idag går jag in i vecka 20 och det känns exakt hur galet som helst, Kenneth är ju halvvägs till att finnas här på riktigt! Och även om augusti känns oceaner av tid bort så tänker jag att det var ju typ nyss jag blev gravid? Och att det kommer gå lika kort tid innan Kenneth beräknas komma hit är helt overkligt!

Annan overklig sak: jag var på Blogger boot camp igår! Och jag kan meddela att träningsvärken är helt rimlig i proportion till att jag inte tränat ordentligt sedan jag blev gravid. Tyvärr är den dock helt orimlig i den mening att jag ska ta mig från Stockholm till Åhus idag med all min packning utan att dö ihjäl. Men mitt träningssug fick sig en rejäl boost så det kommer bli en hel del länkning till bra preggoträning här framöver!

Jag heter Mirijam och bor i Kristianstad med min sambo och en halv kamphund. Och i augusti blev vi en till i familjen när ongen som heter Sigge – men gick under arbetsnamnet Kenneth – äntligen kom, två veckor efter utsatt datum. Jag är journalist, jobbar med radio och gillar adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Du kan även följa mig på instagram: @mirijam_geyerhofer samt på min andra blogg: mirijam.blogspot.com

1 kommentar:

  1. Preggoträning? Nej, nu förstår jag nog inte vad du menar?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.