lördag 23 mars 2013

Nu ba: *fokuserar på det bra*

Nej, nu har identitetskrisinlägget legat överst i blögga alldeles för länge så nu fokuserar vi på bra grejer istället, okej? Jag kan börja: Jag är superduperkär i Kenneths pappa och han i mig och solen skiner och i dag är det vecka 19+6 = EXAKT HALVVÄGS enligt Babygruppens gravidapp. "50% av graviditeten har passerat (140 av 280 dagar)" står det i dag.

Och när jag får panik över att det är så kort tid kvar så tänker jag att nästan hela sommaren ska gå innan Kenneth kommer, och eftersom det är snö och minusgrader ute så känns det inte direkt som att det är inom en rimlig framtid ändå. PUH!

Ni då? Vad för bra fokuserar ni på i dag? Behöver ej vara bäbisrelaterat, men ett glatt kommentarsfält kan ju pigga upp fler än en frusen själ så här mitt i helvetesvåren vi drabbats av? Shoot!


Jag heter Mirijam och bor i Kristianstad med min sambo och en halv kamphund. Och i augusti blev vi en till i familjen när ongen som heter Sigge – men gick under arbetsnamnet Kenneth – äntligen kom, två veckor efter utsatt datum. Jag är journalist, jobbar med radio och gillar adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Du kan även följa mig på instagram: @mirijam_geyerhofer samt på min andra blogg: mirijam.blogspot.com

3 kommentarer:

 1. Fick reda på att min ansökan om graviditetspenning gick igenom igår. Så den 19 maj säger jag "- Hepp hepp, bye bye jöbbet!" Det och det faktum att det är påsk nästa vecka keeps me alive atm. Eftersom påsk = god mat. Och här lyser soooooolen idag!!!!!!! :D

  SvaraRadera
 2. Idag ska vi packa in vår groda (4 månader gammal) samt barnvagnen i vår nya bil(!) och köra runt byn och kanske handla ett par jeans eller två. Solen strålar, det blåser inte och vi ska hälsa på grodans morföräldrar på påsksemestern. Livet är så gött! Tack för en härlig blogg! Oerhörd igenkänningsfaktor på flera inlägg. Hejja hejja!
  /Cim

  SvaraRadera
 3. Jag ska träffa familjen på middag. Pappas sambo, morbror med fru samt mormor och morfar. Morbror lagar så in i helvete god mat att jag längtat hela dagen. Plus älskar familjemys.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.