torsdag 11 juli 2013

Dagens gråty: Nyfödda börn

Dagens första tårar, som visserligen lät vänta på sig ända tills efter lunch, berodde på den här bilden. En alldeles ljuvlig bild på ett nyfött börn (som nu fyllt 4 år). Så små, så förvånande... fatta vilken chock att plötsligt befinna sig på utsidan. Måste vara cirka hur läskigt som helst, tänker jag (som ogillar att lämna mitt hus överlag och befinna mig bland folk jag inte träffat tidigare).

Annan sak jag nästan vill gråta (av lycka) över är eftermiddagens inplanerade after work med Nova. och vart AW:ar två preggon någonstans månne? På Stikki Nikki. Givetvis!

Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. Du kan även följa mig på instagram: @kattakvack samt på min andra blogg: kattakvack.se

2 kommentarer:

  1. Jag gråter nästan av lycka av bara minnet, det var JÄTTELOLIGT!

    SvaraRadera
  2. Denna gråtmildhet alltså. Innan graviditet var den oftast på OFF. I samband med graviditet allt mer på ON och post graviditet ON ON ON. Dagens gråt: Läste om hur mat skall introduceras och grät för att jag tyckte författaren av texten hade så fin inställning till hur detta skulle ske.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.