måndag 29 juli 2013

Vecka 36: REGN!

Hej vecka 36. Hej fem veckor kvar till BF. Hej regn! Åh, som jag älskar dig regnet. Jag vill sjunga, dansa och ha regnfest. Men jag nöjer mig med att ta bilder på uteplatsen med en betongskiva som klipper av mina fötter. Och för all del, mina fötter är just inte mycket att se, så jag gör er en tjänst. 

Med fem veckor kvar till BF (2 september) kan jag rimligtvis föda om tre veckor den 19 augusti (panik - har fortfarande förberett cirka nada), och med Mirijams BF satt till den 10 augusti så skulle hon rimligtvis kunna föda så sent som den 24 augusti. Med andra ord skulle vi kunna föda cirka samtidigt. Kenneth och Bebishen skulle kunna bli TVILLINGAR! Okej, det kanske inte är särskilt troligt med tanke på att Majsans kropp funderat på att föda i två månader redan, och jag med mina tidigare två graviditeter gått över 2-4 dagar. Men ändå. DET ÄR INTE OMÖJLIGT.

Tre veckor. Herre min je. Måste gå och boa eller något. Jag putsade fönster i förra veckan, men de såg Edster till att kladda ned inom cirka tolv timmar. Men de där säckarna med Edsters gamla bebiskläder kanske jag i alla fall ska ta och gå igenom. Och se om jag kan hitta ett badkarsskötbord till ett rimligt pris second hand. Och kanske höra mig för om man kan köpa en ny sufflett till den gamla Crescent-vagnen (från 2008). Och kanske... ja men ni hör ju. Kan roa mig med hur mycket som helst egentligen. 

Om ni vill veta senaste nytt om magen som fortlöper de där förvärkarna/sammandragningarna/vad tusan det nu är för skillnad. De är korta, men de är långt från sköna. Helt plötsligt minns jag så mycket mer från förra förlossningen. SÅ mycket mer. 


Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. Du kan även följa mig på instagram: @kattakvack samt på min andra blogg: kattakvack.se

4 kommentarer:

 1. Hittade hit genom ett inlägg hos Petchie. Jag hade BF förra året 3/9 och han kom 7/9, blir helt nostalgisk av att läsa här. Älskade regn förra sommaren och hatade all sol. Var lycklig över att det tydligen var sämsta sommaren på länge :) Stort lycka till!

  Anna Granström.

  Http://annagranstrom.wordpress.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag önskar lite att denna sommaren hade varit lite mer som förra faktiskt.

   Radera
 2. Och jag som är Petchie har BF 3/9 men eftersom min son föddes i v 36 för 2 år sedan och jag har samma problem som Mirijam så tror jag att jag kommer att föda före dig.. Trodde ngt var på g igår kväll med körig mage och diarré och det enda jag tänkte på var att "vi ville ju inte ha en juli-baby..". Nästa vecka kan hon få komma om hon lovar att ha bättre utvecklade lungor än storebror... Och ja, kommer ihåg alldeles för mycket från förlossningen - vill inte :-S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande! Vi kan ju ha ett race iatt knipa längst ;) Hojta när du fått!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.