onsdag 10 juli 2013

Kattas bästa tips för att underlätta bebislivet #2

OMG. Jag glömde helt bort detta. Men nu, NU kommer jag ihåg. Jag har ett tips till för att underlätta i alla fall den där nyfödlingsperioden: OMLOTTBODIES!

Tro mig. Omlottbodies är SJUKT mycket smidigare än bodies som ska träs över huvudet. Underlättar monumentalt mycket vid klädbyte, för klädbyten blir det. Gärna flera gånger om dagen på grund av läckande magmunnar och läckande blöjor.

Så: omlottbodies. Tänk på det när ni shoppar till era eller andras bebisar.

Och alltså, en omlottbody är en sådan som ni ser på bilden - de knäpps liksom längs med sidan av överkroppen, så man slår in bebis som en smarrig karamell istället för att joxa med bodies som träs över huvudet och knäpps vid nacken.

Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. Du kan även följa mig på instagram: @kattakvack samt på min andra blogg: kattakvack.se

1 kommentar:

  1. Ja! Hur bra som helst! Min morbror är barnläkare och köper BARA omlottbodies i present. Och han har klätt av och på rätt många bebisar i sitt liv.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.