fredag 12 juli 2013

Ett böl-preggo & ett rock'n'roll-preggo

Ej med på bild: stödstrumporna.
Såååå, Medan Kvacken har fullt upp med att svettas och böla och ge sig själv nyhetsförbud där uppe i Stockholm, så håller jag ställningarna här nere i södern. Någon ordning får det ju vara i universum. I går till exempel var jag på Iron Maiden i Malmö, drack en alkoholfri öl och stod upp i fyra timmar. YEY!

I dag när jag vaknade kändes det som att jag tillbringat gårdagen med att ha sprungit maraton och supit samtidigt, men det var lätt värt det. Ni ser ju själv hur glad jag var! Och Baby Kenneth var också glad, han hade en liten enmans-moshpit där inne under hela konserten. Crazy kid den där alltså!  

Ps: Det här med att "alla" säger att bäbisens rörelsemönster utanför magen är samma som under graviditeten, jag ber till högre makter att det bara är ett sammanträffande som"alla" råkat för ut för, och som inte kommer drabba vår familj.

Jag heter Mirijam och bor i Kristianstad med min sambo och en halv kamphund. Och i augusti blev vi en till i familjen när ongen som heter Sigge – men gick under arbetsnamnet Kenneth – äntligen kom, två veckor efter utsatt datum. Jag är journalist, jobbar med radio och gillar adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Du kan även följa mig på instagram: @mirijam_geyerhofer samt på min andra blogg: mirijam.blogspot.com

7 kommentarer:

 1. Jag hade EXAKT samma kläder häromsistens (hur bra ord?)! Tyvärr köpte jag den där klänningsjäveln i storlek S (köpte den i vecka 18 eller något så skyller på allmän ovetskap) så numera är den en topp. En ganska kort topp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte min i L i förrgår (i mitten av vecka 36) så den kommer förhoppningsvis hålla ett tag till :)

   Radera
 2. Eddies rörelse- och vakenmönster i magen stämde inte alls med det på utsidan av magen.

  Samt: Jag vill också ha en randig sån tröja. Vart har ni köpt den dåååå?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samt: Gött att Batman styr upp oron inför att snart få hem en liten elitgymnast som aldrig sover!

   Radera
 3. Alltså jag läste i en bok (hehe, bra källhänvisning här!) att mamman kan känna igen rörelserna bebisen gör utanför magen, det har inte jag gjort. Jag tyckte det kändes som att ha en säl i magen som rumlade runt, han har ej betett sig så utanför - antagligen pga att livet utanför livmodern inte erbjuder såna möjligheter för denne man just nu. Rörelsemönstret kan dock nu beskådas på min överkropp där det illustreras i form av rivmärken, det är väldigt arty. Detta rörelsemönster, alltså MC Hammer skulle bli grön av avundsjuka kan jag säga. Någon på internet, det finns ju så många pyssliga, borde göra små små finger- och tårborgar typ i retrotyg att fästa på bebisen.

  SvaraRadera
 4. Stödstrumpor ja - jag som redan innan graviditeten har en del åderbråck får nog börja med rejäla stödstrumpor asap (är i v. 10 nu), men de stödstrumpor som jag har sen tidigare (och slarvat med att använda) är ganska tråkiga. Har ni på PreggoPreggo, eller någon läsare, tips på bra och snygga stödstrumpor? (både knästrumpor och strumpbyxor är av intresse).

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.