måndag 22 juli 2013

Gissningarna på Baby Kenneths ankomst!

AnSo
Rasmus var också beräknad till den 10 Augusti men föddes den 15 Juli (i dag). Jag gissar att Kenta kommer den 17 Juli!!! Snart alltså :) Stor kram/AnsoSvara

Colombialiv
Jag tror också på tre veckor tidigt. Colombias nationaldag, 20 juli!


Petra
Oj, hehe,, riktigt så taskig att jag tror att du efter din tuffa graviditet dessutom ska behöva gå ÖVER tiden, är jag ju inte.. 21 JULI menade jag, inte 21 augusti.. =)


Elin
Jag säger den 25 juli och att jag kan bli din nya kompis när/om du behöver en. Du hittar mig på typisktelins.blogspot.com och jag gillar dig. Heja baby K!

Zahra
28 juli!

Linda-Marie
Jag tror att han dyker upp den 30 juli

Sofie
Jag tror på 31 juli :)

schmut
Jag tror Kenneth känner att den 31 juli är en eminent födelsedag som annars lätt glöms bort när augusti väntar runt hörnet.

Hannah
2 Augusti bettar jag på!

Mela
3! Min födelsedag!

Pattsy
Vill gissa på den 1/8 men något gnager i mig och säger den 3/8! Men jag säger nog ändå 1/8.... Fast nej, 3/8 glider han ut snabbt och lätt! :)

Åsa
6 augusti gissar jag på då :)

Linnéa
7 augusti!

prinsesskonster
8 augusti tror jag.

motvalls
10 augusti. Bara för att. :-)

Nova
Jag säger 10 augusti, mest för att det vore coolt om Kenty lyckas pricka in sin beräknade dag! (HÖR DU MIG KENTYBOY, LIGG STILL TILL DEN 10:E)!!!

Ninni
11 augusti, 52 cm lång, 3950 g och helt underbar!

Anonym
Jag fyller år 13 augusti! Ett mycket bra datum. Ibland får man fylla år fredagen den 13, det är kul. Det brukar vara de bästa födelsedagarna. Säger 13 aug också då!

Katarina
Jag tror den 15 augusti! Först vill han ut ut ut, sedan ba: Neh, jag väntar lite.

Suzan
Måndagen den 19:e aug tittar/hittar han ut!

Jag heter Mirijam och bor i Kristianstad med min sambo och en halv kamphund. Och i augusti blev vi en till i familjen när ongen som heter Sigge – men gick under arbetsnamnet Kenneth – äntligen kom, två veckor efter utsatt datum. Jag är journalist, jobbar med radio och gillar adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Du kan även följa mig på instagram: @mirijam_geyerhofer samt på min andra blogg: mirijam.blogspot.com

2 kommentarer:

  1. Vill gissa på den 1/8 men något gnager i mig och säger den 3/8! Men jag säger nog ändå 1/8.... Fast nej, 3/8 glider han ut snabbt och lätt! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.