torsdag 25 juli 2013

Världens sämsta preggoÄr världens sämsta preggobloggare at the moment. Men är å andra sidan troligtvis även världens sämsta preggo också, som bara bölar bakom mina solglasögon och tycker allmänt synd om mig själv för att min kropp hatar all form av ansträngning. 6 veckor innan min förra förlossning blev jag sjukskriven på halvtid - nu minns jag varför. Nu är jag ju hemma redan, på grund av semester, men vad fan gör väl det när det är pissväder (mao det är över 22 grader ute) varenda jävla dag och vi har massor av trappor hemma och de två börnen jag redan krystat ur mitt sköte stundtals tycks gör sitt bästa för att driva mig till vansinnets brant (som om jag inte redan balanserade precis just där exakt hela tiden liksom).

Men äsch, man ska väl inte klaga (eller jo, det ska man, för det är ETT FRITT LAND etc etc)! Imorgon är det fredag och då jobbar sambomannenmaken halvdag och sedan är det helg och då ska jag äta kräftor. Om det finns kräftor att köpa redan vill säga. Är SJUKT sugen på kräftor, så finns det inte att köpa lär jag få ge mig ut och smygfiska (men jag lider ju av mild vattenfobi, så helst inte). Och så ska vi väl börja fixa maten inför vår lilla försenade bröllopsmottagning nästa lördag.

På den ljusa sidan så tycker jag att jag och Mirijam tillsammans står för en ganska mångfacetterad preggoblogg - både peppo preggo och neggo preggo. Vem som står för det sistnämnda är ju inte så där överdrivet svårt att lista ut.

Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. Du kan även följa mig på instagram: @kattakvack samt på min andra blogg: kattakvack.se

4 kommentarer:

 1. Vi kan ha det som vår slogan! "Preggo preggo – något för alla!"

  Och herregud, det ÄR ett fritt land, klaga på för guds skull!

  SvaraRadera
 2. Och vissa är tacksamma för klagandet. Jag känner skuldkänslor för allt mig egna klagande och gnällande och tycker att det är skönt att inte vara ensam. Tack för mångfacetterandet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ÄR skönt att veta att man inte är ensam. Kramar till dig!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.