fredag 7 juni 2013

Kenta - en liten högerbäbisVet inte hur väl det syns på bilden, men Baby Kenneth har verkligen hittat sin favorit-spot i min växande livmoder. Det är liksom... tomt (?) på vänster sida och en stor bula till höger. Och det här är alltså inte bara ibland, utan nästan hela tiden. Det är även där all aktivitet är, det buffas och puffas och man ser hur hela magen går i vågor.

Det sägs att bäbisars dygnsrytm ser ungefär likadan ut efter födsel som i magen, och om det stämmer kan vi ju förbereda oss på att inte få sova över huvud taget i framtiden, för det är fan i mig full spätta från morgon till kväll. Jag förstår verkligen inte när han sover, han rör sig jämt. JÄMT! Att ha ett barn i magen alltså, så sjukt alien att det finns inte.


Jag heter Mirijam och bor i Kristianstad med min sambo och en halv kamphund. Och i augusti blev vi en till i familjen när ongen som heter Sigge – men gick under arbetsnamnet Kenneth – äntligen kom, två veckor efter utsatt datum. Jag är journalist, jobbar med radio och gillar adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Du kan även följa mig på instagram: @mirijam_geyerhofer samt på min andra blogg: mirijam.blogspot.com

4 kommentarer:

 1. Hej, hej, inte för att det har en påverkan på graviditeten men kan det vara att du har en dubbel livmoder? Jag har nämligen det och under min graviditet hade jag bebis på hela vänstra sidan och tomt på höger sida. Enligt läkaren är det rätt så vanligt, men få vet om att de har det! Rebecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae, det hade det kanske kunnat vara, men det misstänker jag att de sett på något av alla de ultraljud jag gjort? Och det är mest de senaste veckorna som han verkar ha valt sida, när han hade lite mer plats så simmade han runt ganska friskt. :)

   Radera
  2. Både Eddie, Robin och Bebishen har legat åt ett och samma håll de med, åt höger, och inga dubbla livmodrar här inte.

   Radera
  3. :) Tycker förresten väldigt mycket om er blogg! Rebecka

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.