onsdag 12 juni 2013

Cirkuskonster in da making!


Om ni (om ni hade jobbat på samma ställe som jag gör) precis hade kunnat hitta mig i pentryt på jobbet mitt i ett koncentrerat försök att balansera en (tom) kaffemugg i papp på magen? Svar: givetvis.

Och om ni är nyfikna på hur det gick: det gick inte. Men ge denna storvuxna mage ett par veckor till så kommer jag antagligen inte bara kunna ställa kaffemuggen på den, jag kommer troligtvis att bli misstagen för en parkbänk och få lära mig att acceptera att små rara gummor och gubbar slår sig ned på den för att vila sina trötta ben under sina morgonpromenader.

Jag heter Katarina och bor i en söderförort till Stockholm tillsammans med min sambo och våra två barn (12 år och 1 år). I början av september ska jag tydligen bli trebarnsmamma. SJUKT! Jag jobbar statligt, är ganska lat, gillar färgglada tatueringar, ost och öl. Du kan även följa mig på instagram: @kattakvack samt på min andra blogg: kattakvack.se

4 kommentarer:

 1. Nya cirkuskonster är ju perfekt, man är ju lite som en apa i bur/vandrande freakshow när man är preggers!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men eler hur, lika så bra då att bjuppa på lite show!

   Radera
 2. Jag försökte balansera ett äpple idag men no luck yet. I augusti kan vi ha balansbattle och underhålla Haninge SLÄSH Huddinge kommun med våra konster! Tänker mig att vi slänger upp TORN av jordgubbar, kanske till och med tårtor, bakelser, samtidigt som vi jonglerar och sånt. I stödstrumpor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Tror du vi kan få in lite pengar på det också? Vore ju perfa!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.