fredag 19 april 2013

Dricka rent socker? Allvarligt talat?

Ska göra glukosbelastningstest i dag, åh, snälla säg att det faktiskt inte är så där sjukt äckligt som alla säger att det är? Finns det inte någon som tycker att det faktiskt var gott?

Jag heter Mirijam och bor i Kristianstad med min sambo och en halv kamphund. Och i augusti blev vi en till i familjen när ongen som heter Sigge – men gick under arbetsnamnet Kenneth – äntligen kom, två veckor efter utsatt datum. Jag är journalist, jobbar med radio och gillar adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Du kan även följa mig på instagram: @mirijam_geyerhofer samt på min andra blogg: mirijam.blogspot.com

7 kommentarer:

 1. Har aldrig tyckt det var några problem, men har dock haft med mig en citron att klämma i. Smakar mest som söt lemonad då.

  SvaraRadera
 2. ja, glöm inte citronen. Att dricka den utan är kräkvarning deluxe, inte för att den är god med citron i..
  skitäckligt.

  Lycka till ;)

  SvaraRadera
 3. Silverpiraten19 april 2013 10:05

  Håller med om citronen. Utan den går det inte, det är ju svårt nog ändå. Det är mest jobbigt eftersom man är tom i magen och pga graviditeten lätt mår illa, att hinka i sig de där glasen ÄR tyvärr inte det roligaste.
  Tur att du får en bebis som belöning ;)

  SvaraRadera
 4. med citron var det helt okej! jag tyckte mest att det var så jääävla tråkigt att sitta där (innan smartphonens tid) och bläddra i tummade ex av bebis/gravidtidningar och förbannade mig själv för att jag inte tagit med mig någon bok.

  SvaraRadera
 5. S.W, Anna, Silverpiraten, Aloha:

  Ja, barnmorskan säger att hon gör det MED citron, så man behöver ine tänka på det själv, sjukt lyxigt. Nu blev det iof inget i går, men ändå bra tips, TACK!

  SvaraRadera
 6. Jag har druckit den utan citron. Men det gick precis, för att vattnet var iskallt. Det smakar som flytande kristyr tyckte. Jag hade med mig ett gäng tidningar och lyssnade på radion i mobilen och när det var klart så tryckte jag i mig ett par färdiga mackor som jag hade med mig.
  Lycka till! :)
  /vicky.toria

  SvaraRadera
 7. Jag tyckte också det var gott, med citron i då. Hade iofs förberett mig på det värsta efter allas mardrömshistorier så jag blev positivt överraskad. Däremot väldigt jobbigt att göra det på fastande mage med en dålig natts sömn bakom mig. Hade med böcker för att fördriva tiden men orkade inte läsa mycket, så jag önskar faktiskt jag hade tagit med en kudde och en filt så jag lättare kunnat sova lite på den där hårda britsen. Däremot kom jag ihåg raggsockor för att slippa sitta med skorna på, sköterskorna skrattade lite åt mig på ett snällt sätt och sa "du kommer bli en bra mamma, som tänker på allt". :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.