lördag 9 februari 2013

Helt crazy att köpa vagn i vecka 15?

Hittade en vagn på Blocket som är EXAKT den vi vill ha. Eller nästan i alla fall, vi vill ha i färgen ocean blue men folks fascination för turkosa barnagnar verkar tyvärr förhållandevis litet, så den här är svart. Finns i Kungsbacka, dit vi ju liksom ska på besök nästa helg. Mycket passande.!

Det är en Brio Happy Kombi (tänker att kombi är bättre än duo när man ska hälsa på folk och bara kan lyfta den sovande bäbisen som i en liten kasse istället för att asa upp hela korgen med sufflett och allt?) med hårdlift, teleskophandtag och punkteringsfria däck. Och vändbar. Precis sån vi vill ha som kostar 7090 kr (iiiiik!) på Baby Corner här i Kristianstad. På Blocket/i Kungsbacka får man den för 1800 spänn. Det är alltså 5300 sparade kronor. Typ en fjärdedels körkort till Kenneths sparkonto.


"I mycket fint skick! Utplockad sent på året 2010. Något solblekt men annars utan anmärkning! 
Alltid förvarats inomhus. Footsack- och regnskydd- Brio original medföljer. Samt bruksanvisning."

Det måste väl ändå vara ett kap? Eftersom vi redan har provat massa vagnar inne på det där bäbisvaruhuset och bestämt oss för denna, och den här är till ett bra pris, visst är man inte dum i huvudet då bara för att man köper en vagn redan i vecka 15? Om vi utgår från att den inte är helt sönderblekt då förstås, men den ser ju okej ut på bilden i alla fall?

Jag heter Mirijam och bor i Kristianstad med min sambo och en halv kamphund. Och i augusti blev vi en till i familjen när ongen som heter Sigge – men gick under arbetsnamnet Kenneth – äntligen kom, två veckor efter utsatt datum. Jag är journalist, jobbar med radio och gillar adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Du kan även följa mig på instagram: @mirijam_geyerhofer samt på min andra blogg: mirijam.blogspot.com

5 kommentarer:

  1. Det låter ju onekligen som ett fynd, det gör det verkligen. Men attans på att folk inte är mer pepp på turkost, för turkost är ju cirka världens bästa färg!

    SvaraRadera
  2. Samt också: vagnarna som jag kollar på, syskonvagnar som kan husera både en liggbebis och en sittunge - de kostar mellan 9-15000 som nya. FEMTONTUSEN!!! Sparar pengar som en tok och hoppas på Blocket.

    SvaraRadera
  3. OMG! Men vaffan, VANN inte du en vagn nyss? Kan man inte sälja den?

    Samt: tänkte först, ska R sitta i vagn? Innan jag kom på att det faktiskt är E som ska bli storebror. Haha. Fan vad trött jag är.

    Men... vahettere... fick vi köpa vagnen eller?

    SvaraRadera
  4. Klart ni får. Och om ni vill vänta, så brukar det alltid finnas vettiga vagnar till vettiga priser på Blocket.

    SvaraRadera
  5. Man kan färga suffletten (måla) om den är solblekt!

    En bugaboo Donkey duo kostar ca 10000 om man beställer från Nederländerna istället!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.